pinlige

  1. Officiel Webby Award Honoree 2009

  2. -Internettets Oscar

 
Hvem står bag
Pinly & Flau?Bagom.html
er du pinlig?Er_du_pinlig.html
om FlauFlau.html
wallpapers
& ringetonewallpapers.html
  1. Pinly & Flau er en webisode i 6 afsnit om pigen Pinly og drengen Flau på 13 år. I hvert afsnit roder de sig ud i pinlige situationer, som får en til at krumme tæer, grine, rødme, flove sig og tænke, godt, det ikke er mig! 

  2. Men måske er det dig, eller måske er det en du kender, for serien er baseret på virkelige, pinlige historier, som over 300 børn og unge har sendt ind.

Pinly er besøg hos sin bedste veninde Shaddi, og tænker kun på at gøre indtryk på hendes supernice storebror Chrisper. Men hvad gør man, når man skal tisse fordi man har drukket næsten 100 liter the, og den lækre storebror sidder lige ved siden af den alt andet end lydtætte wc-dør? Da Pinly endelig kommer derud er hendes blære ved at eksplodere, og toilettet er stoppet af bæens svar på Titanic.
Måske er brusekabinen en god ide.... bare man husker at låse døren....
Flaus papfar Willy har fået den "gode" ide, at tage Flau på mandetur til Knuthenborg safaripark. Desværre i Willys gamle møgspand af en bil, som konstant går i stå. Desværre har Willy sin egen smarte måde at starte bilen
på. Med en hammer! Hvorfor sker sådan noget altid foran en masse mennesker?
Men da motoren sætter ud imellem de vilde dyr i Knuthenborg safaripark, er de lost. Indtil en brunstig han-kamel kommer forbi.....
Pinly er dødtræt af det barnlige bomuldsundertøj med bamser på, hendes mor køber til hende, og prøver g-strengs trusser i storcentret med sin bedsteveninde Shaddi. 
Pinly vil tage pinligt billede af Shaddi i omklædningsrummet,
men knipser i stedet tyk dame i BH og trusser. Pinly flygter, men taber mobilen inde ved prøverummet. Hvordan får man lige sin mobil tilbage, uden at løbe ind i vred tyk nøgen dame igen?
Flau køber ind for sin mor og er desværre også nødt til at købe pinlige menstruationsbind, da han møder Luva, som han synes er rimelig nice. Flau giver is og viser Luva et supercool loop på skateboardet, da han pludselig får eksplosiv diarre. Lige foran Luva. Not nice. Og hvad stiller man lige op, når man har overskidt sine bukser, og der er lang vej hjem?
Hvorfor er forældre altid så kiksede? Pinly skal i biffen med far, som har en tendens til at opføre sig pinligt. Og ganske rigtigt. Far og Pinly sidder på de forkerte pladser. Og ikke alene nægter far at flytte sig, han taler også højlydt i mobiltelefon midt i filmen. Kan det blive værre? Ja. For Pinly har menstruation, og opdager pludselig, at hendes menstruationsbind sidder klistret fast på en fremmed piges kjole.
Flau har ramt lidt for mange badehætter med sit superspring fra vippen, så livredderen ”Maskinen” truer Flau med karantæne fra svømmehallen, næste gang han laver ballade. For at få lidt god karma tager Flau sin mor med, men hvad gør man, når ens badebukser ved en fejl er endt i mors taske i damernes omklædningsrum, og ”maskinen” står vagt ved døren?
om PinlyPinly.html